Pusling

Pusling

Dette skulle liksom bli det store spare-året, men det starter dårlig. Kjørte på med et (smule dyrt) sett med akvarellmaling, men oh my, jeg er fascinert. Trenger jeg det? Nja, egentlig ikke. Men akvarell synes jeg er så fint, og jeg ville gjerne utvide “kunsten” min. Jeg har jo noen fargeblyanter som er veldig gode å bruke, men jeg føler akvarell er litt mer ekslusivt. Klarer jeg bare å bruke akvarellfargene ordentlig og utnytte fargene skikkelig, tror jeg det blir veldig fint!

Må bare øve masse, og få teken på linjer og skyggelegging og slikt. Nederst til venstre ser dere et slags forsøk på en rose, haha. Som den nooben jeg er må jeg søke litt rundt på internett etter step-by-step-instructions, og hopefully klarer jeg å bli flink på dette så jeg får valuta for penga. (Sorry not sorry for norwenglishen i innlegget. It’s hard to be a nissemann.)