Jeg synes det er så gøy å male, åh. Det er litt teraputisk, og jeg glemmer alt som gjør meg litt nervøs. Drømmer meg vekk i studier og studieretninger, og jeg vurderer å ta en master i noe. Men jeg får se, av og til kommer jeg i “hva skal jeg bli når jeg blir stor”-fasen. Akkurat nå trives jeg der jeg er, selv om tanken på “hva jeg vil bli” av og til gjør meg litt nervøs.

Jeg er fortsatt i startsfasen og vil gjerne prøve meg på forskjellige teknikker innen akvarell. Dessuten vil jeg prøve meg på noe annet enn kun trær, jeg vil bli flink til å tegne litt mer avansert. Dyr og blomster og slikt. Øvelse gjør mester!

2 replies on “Enda mer maling

  1. Det blir såå fint!! Jeg drømmer alltid om å bli flinkere til å tegne/male, selvom dette er noe jeg egentlig har gitt opp, så synes jeg det er litt gøy. Jeg må bare klare å ikke bli sint npr det ikke blir som jeg vil…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.