Hverdagsrutiner

Hverdagsrutiner

Jeg sitter enda andpusten etter trening for et par timer siden. Det var ikke en veldig heftig økt, eller jo, for meg var det det. Ihvertfall etter et par-tre uker fri fra trening. Fikk middagsrester fra samboer som var på besøk, og red bull og sjokoladehjerter. Han er gull verdt.

Det er deilig å komme litt inn i vanlige rutiner igjen, og jeg kjenner jeg slapper litt mer av i huet når jeg trener. Når arbeidsdagen har vært lang og tung, frister det egentlig mest å komme seg rett hjem, ta seg en varm dusj, og hoppe rett i sofaen. Men samtidig er det så uendelig deilig når den treningsøkten er gjennomført. Når du føler du har klart noe, mestret noe.

Vi får håpe det blir mange gode dager framover, og at de lysere og varmere dagene kommer fort. Sånn som her, fra fjorårets nasjonaldag.