Akvarell

Akvarell

Såå, jeg har gjort det igjen. Kjøpt meg et nytt sett med akvarellmaling. For en ukes tid siden så jeg på et sett med 24 farger, og har hatt den surrende rundt i bakhodet siden. Den har ikke bare flere farger enn det jeg har kjøpt meg tidligere, men den har også større farger. Altså, fargene varer lenger. Så da gikk jeg bare for det, og tenkte at nå må jeg tvinge meg til å bli flinkere. Akvarell er noe jeg synes er gøy, og ikke minst noe jeg vil bli flink på.

Det blir noen fine farger oppi glasset.

Kjøpte meg også en hvit penn som jeg kan bruke på tørka maling. Det blir fine overskrifter føler jeg. Ble også ganske fornøyd med hvordan tærne/buskene ble! Må bare øve meg mer med strøk og slikt. En dag har jeg en drøm om å bli så flink at jeg kan male headere og slikt til folk, høhø.

Avslappende aktivitet, som gjør at jeg roer helt ned. Nå skal jeg utforske YouTube etter teknikker og how-to-draw-this-and-that.