Såå, jeg har gjort det igjen. Kjøpt meg et nytt sett med akvarellmaling. For en ukes tid siden så jeg på et sett med 24 farger, og har hatt den surrende rundt i bakhodet siden. Den har ikke bare flere farger enn det jeg har kjøpt meg tidligere, men den har også større farger. Altså, fargene varer lenger. Så da gikk jeg bare for det, og tenkte at nå må jeg tvinge meg til å bli flinkere. Akvarell er noe jeg synes er gøy, og ikke minst noe jeg vil bli flink på.

Det blir noen fine farger oppi glasset.

Kjøpte meg også en hvit penn som jeg kan bruke på tørka maling. Det blir fine overskrifter føler jeg. Ble også ganske fornøyd med hvordan tærne/buskene ble! Må bare øve meg mer med strøk og slikt. En dag har jeg en drøm om å bli så flink at jeg kan male headere og slikt til folk, høhø.

Avslappende aktivitet, som gjør at jeg roer helt ned. Nå skal jeg utforske YouTube etter teknikker og how-to-draw-this-and-that.

2 replies on “Akvarell

  1. Akvarell er bare så artig! Jeg husker at jeg fikk helt dilla på det når jeg gikk på tegning, form og farge. Når jeg ser dette får jeg lyst å lete fram maleskrinet mitt. Du har forresten veldig fin skrift. Liker spesielt s-ene dine 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.