Lately

Lately

I det siste har jeg blogget mest på en annen plattform. Jeg trives der, men jeg er veldig usikker. Trives så godt her og. Kanskje jeg beholder begge bloggene? Who knows. Du kan sjekke den andre bloggen her.

Uansett – jeg har strikket masse. Masse. Har tilsammen strikket fire luer, og har to luer igjen. Haha. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg liker det. Det er terapi. I tillegg har jeg bestilt garn til enda en lue, leddvarmere og sokker. Håper jeg lærer å strikke sokker, for det er noe man faktisk har bruk for. Luer er jo noe man forsåvidt har bruk for, men sokker er noe både samboer og jeg bruker mer. Så det hadde vært greit å hatt ti par hver av.

Ellers har jeg mimret tilbake til tidligere bilferier rundtom i Europa:

Ellers lengter etter vår, feriedager, og at sommer og -ferie nærmer seg. Men snart, dere. Snart er vi i mars, den første offisielle vårmåneden. Hvordan har deres februar sett ut?